Különleges igények

 

Több éves működésünk során sok egyedi vagy különleges kérés teljesítése merült fel, melyekből most néhányat ismertetünk. Ha Ön úgy érzi, hogy a szállásfoglaláson túlmenően másra is szüksége van egy jól sikerült nyaraláshoz : forduljon hozzánk !

Az egyedi igények teljesítésében főleg a Velencei-tónál tudunk segíteni.

 

1.)  Horgászat

 

Egy zsúfolt mólóról horgászni vagy a vadregényes nádasok kisebb-nagyobb öbleiben, esetleg egy szigetről : ég és föld ! Ehhez horgásztérképet és leírást adunk, de tanácsainkkal segítünk a különféle csalik, eszközök beszerzésében is.

 

2.)  Vízi közlekedés, túrák, vízisport

 

Rendszeresen, menetrend szerint közlekednek kisebb-nagyobb hajók több útvonalon a Velencei-tavon de vannak egyedi járatok is. Kisebb társaságok, osztályok kérhetnek akár 1 órára is 30-40 személyes motoros kishajót elképzelésük szerinti útvonalra. Az egyik legsikeresebb, mindössze 1 órás út - melyet javasolni szoktunk - a nádasok lagúnáin haladva bevisz a védett madárrezervátumba, ahova egyébként tilos a belépés. Más partnereink vitorlásokat, kajakokat, szörföket, vízibicikliket kölcsönöznek.

 

3.)  Helyi rendezvények

 

A Velencei-tavi nyár keretében nagyon sok a program, mely évről-évre egyre több új lehetőséggel bővül és esetenként többezres tömegeket vonz. A Pop Strand-tól a sport rendezvényekig, az autóstalálkozótól az augusztus 20.-i kulturális és egyéb rendezvényekig. Ezekről információt adunk, szállást biztosítunk.

 

4.)  Speciális szállásigények

 

Vendégeink gyakran egyedi szállásigényekben gondolkodnak, melyek teljesítése néha nem   egyszerű feladat de igyekszünk megoldani. Néhány példa :

 

a.)  Vannak olyan szálláshelyeink, ahol mozgáskorlátozottakat is tudunk nyaraltatni.

 

b.)  Egy 6 fős nyaraló általában olcsóbb, mint 2 db azonos minőségű 3 fős nyaraló. Részben ez az oka annak, hogy rokonok, baráti családok vagy éppen munkatársak összeállnak és együtt nyaralnak. A 2 fős apartmantól a 8 fős házig több lehetőségünk van, ahol nemegyszer extra körülmények között nyaralhatnak vendégeink, esetenként nagyon kedvező árért.

 

c.)  Gyakran előfordul, hogy ismerősök együtt kívánnak nyaralni de nem ’’egy fedél alatt’’. Többféle megoldást tudunk ajánlani pl. :

 

-   egymás közelében lévő nyaralók

 

-   önálló apartmanok különálló apartmanházakban

 

-   szobák panzióban, motelben

 

d.) Sokan vannak, akik nem tudnak alkalmazkodni a 7 éjszakás turnusos rendszerhez, a szombati váltásokhoz vagy csak néhány napot tudnak nyaralással tölteni. Lehetőségeink  számukra  :

 

· A motelek és a panziók 1-2 éjszakára is igénybe vehetők.

 

· Néhány házunk és apartmanunk már 3 éjszakától fogad vendégeket, ez ideális a hosszú hétvégére érkezők számára.

 

· Meg tudjuk oldani az úgynevezett törthetes, pl. 10-12 napos elhelyezést is, valamint a szombattól eltérő turnusváltást.

 

5.)  A szállásismertetőkben 2-8 főig adunk információt a szálláslehetőségekről. Esetenként ennél nagyobb csoportok is jönnek (pl. rendezvények, konferenciák, sport találkozók, stb. alakalmával), akiket vízközeli panziókban, kempingekben, motelekben helyezünk el. Érdeklődjön telefonon a további lehetőségekről !

 

6.)  Vendégeink időnként sajátos dolgokat kérdeznek, kérnek a szállásokkal kapcsolatban, melyek túlnyomó többségét meg tudjuk oldani.  Néhány példa ezekből :

 

-   Horgászok és vadászok gyakran csak olyan szállást foglalnak le, ahol a hűtőszekrényben mélyhűtő rész vagy külön fagyasztószekrény van. (Érthető, a zsákmányt ebben tárolják hazautazásig.)  Ez is megoldható, ilyen házat javaslunk.

 

-  Van-e a tűzhelynek sütő része, van-e a konyhában mikohullámú sütő, stb. Telefonon azonnal kb. 80 %-ban meg tudjuk válaszolni ezeket a kérdéseket, a többit később.

 

-   Felállítható-e a kertben sátor, műanyag fürdőmedence, a gyerekeknek pancsoló ?

  Válaszunk : sajnos nem !

 

 

Text Box: Kapcsolat :

Telefon :  06-30-249-4941
Honlap :  www.pannonutazas.hu

Pannon  Szálláscentrum

Honlap : www.pannonutazas.hu               Telefonszám : 06-30-249-4941

Velencei-tavi szálláshelyek

Kezdőlap

Üdülési  területek

Balatoni  szálláshelyek

Képgaléria

Fontos  információk

Megrendelés,  foglalás

Különleges  igények

Cégadatok