Megrendelés, foglalás

 

Ha Önnek valamelyik szálláshely elnyerte a tetszését, akkor a foglalásnak illetve megrendelésnek több módja is lehetséges :

 

1.)  Telefonos rendelés


Hívjon fel bennünket a 06-30-249-4941 telefonszámon. Mondja be az adott szálláshely azonosító számát és a lefoglalni kívánt időszakot. Ha a kért időszak még szabad azonnal lefoglaljuk Önnek a megadott névre, címre, telefonszámra. Ezt követően közöljük a nyaralás költségét, melynek 30 %-át kell befizetnie előlegként 3 munkanapon belül. Az előleg befizetése a bankszámlára történő átutaláson kívül lehetséges belföldi postautalványon is. Az előleg beérkezését követően elküldjük Önnek a szállásfoglalást, megadott címére. Ha Ön a Velencei-tónál nyaral, akkor a 70 %-os hátralékot elegendő a nyaralás első napján befizetnie a kulcsátvételkor. Ha az ország más területén fog üdülni, akkor a hátralékot a nyaralás megkezdése előtt 10 nappal kell befizetnie.

 

2.)  Rendelés levélben, e-mailben


Nyaralását megrendelheti levélben és e-mailben is, bár ezen foglalások átfutása gyakran lényegesen hosszabb időt vesz igénybe. Ilyen esetekben először ’’Előzetes szállásfoglalás’’-t kell küldenünk, megjelölve az előleg befizetésének határidejét. Ezt követően Önnek be kell fizetnie a 30 %-os előleget a már előzőekben ismertetett módok valamelyikén és csak ezután tudjuk a végleges visszaigazolást elküldeni.

 

3.)  Személyes rendelés


Ha Önnek bármilyen kétsége van szolgáltatásainkat illetően vagy még nem nyaralt velünk, esetleg speciális igényei vannak, akkor természetesen intézheti üdülését személyesen is.  Ilyenkor még több információt tudunk Önnek nyújtani a lehetőségekről, sőt akár meg is tekintheti az adott szálláshelyet és a szolgáltatásokat. Ha ilyen esetben az előleget magával hozza, további költségmegtakarírást érhet el.

 

 

Honlap : www.pannonutazas.hu               Telefonszám : 06-30-249-4941

Pannon  Szálláscentrum

Kapcsolat :

 

Telefon :  06-30-249-4941

Honlap :  www.pannonutazas.hu

Velencei-tavi szálláshelyek

Kezdőlap

Üdülési  területek

Balatoni  szálláshelyek

Képgaléria

Fontos  információk

Megrendelés,  foglalás

Különleges  igények

Cégadatok